ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Αδιαφορώ αν θα απολυθεί...

Γεωργίου εναντίον Μπογδάνου και συγγνώμες από τον Real 

"Μιλάμε για «νούμερο» που αυτοτραυματίστηκε με δύο γροθιές, επικαλούμενος ότι δέχτηκε επίθεση, για να μην τον διώξουν απ' τον ΣΚΑΪ..."
Τα παραπάνω, είπε για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στην εκπομπή του στον Real FM, o Γιώργος Γεωργίου.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος..
έσπευσε να απαντήσει, μέσω Twitter:
«Ένας άρρωστος νους είπε πως το 12 αυτοτραυματίστηκα επίτηδες. Αδιαφορώ αν θα απολυθεί. Μονόδρομος εδώ είναι μια ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ αγωγή. Εκτιμώ τη ρητή καταδίκη των «απαράδεκτων, ψευδών και προσβλητικών ισχυρισμών» απ´τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον όμιλο Real».

Και η ανακοίνωση του Real Group:
Ο όμιλος Real διαφωνεί και θεωρεί απαράδεκτες και προσβλητικές τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο Βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ το 2012 αυτοτραυματίστηκε εσκεμμένα και δεν δέχθηκε επίθεση.
Οι μαρτυρίες αυτοπτών και αστυνομικών που επενέβησαν για να γλιτώσουν τον κο Μπογδάνο από τα χειρότερα το βράδυ της 9/5/2012, οι παραδοχές του αναρχικού χώρου σχετικά με το περιστατικό στη σελίδα indymedia, το ρεπορτάζ, όπως και οι διαγνώσεις του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου είχε διακομιστεί, καθιστούν εκ των πραγμάτων αδιανόητη την ούτως ή άλλως αστήρικτη άποψη που ο κος Γεωργίου εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής του.
Σε επικοινωνία του με τον όμιλο Real, ο κος Μπογδάνος δηλωσε πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό εναντίον του Γ. Γεωργίου. Από την πλευρά μας, εκφράζουμε τη λύπη μας για τους ψευδείς ισχυρισμούς που ατυχώς και αντιδεοντολογικά ακούστηκαν απο την συχνότητά μας.
- πηγή: e-tetradio