ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Νέο κανάλι στα σκαριά από τον Γιάννη Αλαφούζο

Eίχε εξεταστεί ως πρότζεκτ πριν από λίγα χρόνια μα είχε μείνει στο συρτάρι. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, με το πράσινο φως του Γιάννη Αλαφούζου επανεξετάζεται το ενδεχόμενο λειτουργίας νέου καναλιού!
Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, αλλά το το "στήσιμο" του καναλιού είναι έτοιμο (στα λόγια) και η οριστική απόφαση αναμένεται να..
ληφθεί εντός των επόμενων δυο εβδομάδων. Αν τελικά το πλάνο προχωρήσει προς υλοποίηση, στόχος των στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το κανάλι να λειτουργήσει από την έναρξη της επόμενης σεζόν και ο χρόνος μόνο… άφθονος δεν είναι (το πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου).
Οπως γράφει το gazzettta, ο σχέδιο για λειτουργία του PAO TV δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει κάποια σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας για την επόμενη σεζόν (ακλόνητο φαβορί η NOVA, μετά και το deal της πώλησής της στην ΒC Partners). Αν και κατά πόσο θα ομοιάζει στον τρόπο "στησίματος" και λειτουργίας του ιντερνετικού PAOK TV θα φανεί στην. πράξη και αν ληφθεί η τελική απόφαση για τη λειτουργία του ιντερνετικού "παναθηναϊκού καναλιού".