ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

O Xάρης και το team της «Απογευματινής»

Εφυγε από τη ζωή ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ένας από τους καλύτερους αθλητικούς συντάκτες της εποχής του και αυτός που καθιέρωσε στις πολιτικές εφημερίδες τα πολυσέλιδα αθλητικά. Υπήρξε διευθυντής ενός από τα καλύτερα αθλητικά team στην ιστορία του Τύπου, αυτό της "Απογευματινής" στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980..

Αυστηρός, δίκαιος, λιγομίλητος, δημιουργούσε χωρίς φανφάρες.
Του χρωστάω πολλά, αφού ήταν αυτός που πίστεψε σε μένα, με πήρε στην ομάδα του και μου άνοιξε την μεγάλη πόρτα της δημοσιογραφίας σε μια εποχή που τα πάντα ήταν διαφορετικά.
Αντίο κύριε Λυμπερόπουλε ή Χάρη, όπως ήθελες να σε αποκαλούν.
Κώστας Σαλαμούρας (fb)

σημ zoornalistas: Ρωτησαμε ποιοι εικονίζονται στη φωτογραφία και μας απάντησαν (ανάμεσά τους και κύπριοι αλητικογράφοι που ηταν στην Αθήνα για αποστολή με τον ΠΣΑΤ):
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στη φωτογραφία του 1983: Νίκος Κατσαρός, Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, Γιώργος Βλαβιανός, κύπριος αθητικογράφος, Χάρης Λυμπερόπουλος, Μανώλης Γαρυφαλλάκης, κύπριος αθλητικογράφος, Κωστας Μυλωνάς, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου και καθιστός αριστερά ο Κώστας Σαλαμούρας
(κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση)