ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ο Γεωργιάδης λέει ψώνιο την Ακρίτα και η δημοσιογράφος τον τρολάρει...

«Αδωνι της καρδιάς μου καταλαβαίνω ότι σε πείραξε το κείμενο μου για την κολλητή σου Σοφία Γιαννακά, αλλά...»

"Ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω, όχι ότι η κυρία αυτή είχε τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, αλλά ότι θα το διαλαλούσε δημοσίως με αυτό τον τρόπο σαν ένα κοινό ψώνιο! Είναι η καλύτερη και την λένε Έλενα Ακρίτα: Δοξάστέ την!"
Tα παραπάνω έγραψε ο υπουργός του Μητσοτάκη,..
Αδωνις Γεωργιάδης, στα σοσιαλ μιντια σχολιάζοτας το άρθρο της Ελενας Ακρίτα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ (δείτε ΕΔΩ) με το οποιο η δημοσιογράφος απαντούσε ουσιαστικά στο κείμενο της Σοφίας Γιαννακά με τον τίτλο  "Έλενα Ακρίτα, η εθνική μας χωροφύλαξ" (δείτε ΕΔΩ).
Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε στο fb δηκτικά τρολάροντας τον υπουργό Ανάπτυξης:
Αδωνι της καρδιάς μου, καταλαβαίνω ότι σε πείραξε το κείμενο μου στα Νέα για την κολλητή σου Σοφία Γιαννακά. Όμως, αντί να ασχολείσαι συνεχώς μαζί μου, βρες κάτι άλλο να περάσει η ώρα σου. Καταλαβαίνω ότι βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς στο υπουργείο δεν κάνεις και τίποτα. Βρες μια δημιουργική απασχόληση, οριγκάμι, ζαχαροπλαστική, βελονάκι, κάτι. Ή έστω πούλησε ξανά κανένα μάθημα της σχολης σου, από το επίσημο υπουργικό σου ακάουντ. Α, και προσπάθησε να ζήσεις χωρίς εμένα, είναι σκληρό το ξέρω, αλλά φύγε χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου.