ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

«Μα καλά, δεν βαρέθηκαν;..»

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω», στον ΑΝΤ1, τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης των τελευταίων 30 ετών, μιλά για τις δύσκολες στιγμές μπροστά και πίσω από την κάμερα, την προσωπική του ζωή και την πορεία του στη δημοσιογραφία.
***
Κάποιοι ειπαν ότι το «Ενώπιος Ενωπίω»θα έχει ενδιαφέρον και ο Χατζηνικολάου θα εκμαιεύσει..
πράγματα από τον Παπαδάκη. Κάποιοι άλλοι σχολίασαν: «μα καλά δεν βαρέθηκαν, τι άλλο έχουν να μας πουν και τι άλλο να  αποκαλύψουν. Τα έχουν πει όλα!..». Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι θα βγουν πραγματάκια...

****
«Πες μου τ’ όνομά σου, να σου πω ένα τραγούδι»: το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, επικεντρωμένο σε ονόματα, γυναικεία ή αντρικά, που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και έγιναν τραγούδι. Οι Θέμης Ανδρεάδης, Πέτρος Ίμβριος, Ελεάνα Παπαϊωάννου,Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Ανδριανός και Ανδρέας Λάφης τραγουδούν γνωστες επιτυχίες από λαϊκά και ρεμπέτικα μέχρι παραδοσιακά.
****
Την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 11 το βράδυ στο Mega η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο.  Μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος. Ειδική συμμετοχή: η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης. Προσκεκλημένος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννη.
****
«Αυτός και ο άλλος», ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος, υποδέχονται την Ελένη Ράντου την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1. Η δημοφιλής ηθοποιός εξηγεί γιατί όταν βλέπει ξανά και ξανά τον εαυτό της σε επανάληψη αλλάζει κανάλι στα… δύο δευτερόλεπτα. Δεν παραλείπει να επισημάνει τι την ενοχλεί στη σημερινή τηλεόραση -στην οποία δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει την επόμενη σεζόν– ενώ αποκαλύπτει το μήνυμα που της έστειλε ο Γούντι Άλεν, όταν διάβασε τη διασκευή του έργου του («Βlue Jasmine») από εκείνη.