ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Τα υπέροχα κόκκινα παπούτσια της Έλενας

Η Έλενα Ακρίτα δεν έχει καμία ανάγκη υποστήριξης, δεν είναι ευάλωτη, ούτε αδύναμη, επίσης, δεν δίνει ούτε τις δημοσιογραφικές, αλλά ούτε τις εξετάσεις ως άνθρωπος με ενσυναίσθηση, ευαισθησία, αίσθηση δικαίου. Όμως, ένας θυμός, που μάλλον δε θα μου επιτρέψει να χρησιμοποιήσω γλαφυρή και ψύχραιμη γλώσσα, ούτε να διεκδικήσω λογοτεχνικές δάφνες, με ωθεί στο να μη..
σιωπήσω, όχι για την Έλενα Ακρίτα, αλλά για εκείνους που τολμούν να στέκονται απέναντι τη δύναμη, τα οφίτσια και τους οικονομικούς καρπούς της κάθε εξουσίας!
Η Έλενα, άλλωστε αποσιωπητικά μπορεί να βάζει στα social media της και χιλιάδες άνθρωποι να περιμένουν την ανάρτηση, μετρώντας τις κουβέντες της, γιατί την υπολήπτονται, έχοντας σεβασμό και εκτίμηση όχι μόνο στην γραφή, στη τηλεοπτική της συμβολή, στη συγγραφική της δουλειά, στην δημοσιογραφία που υπηρέτησε και υπηρετεί, αλλά και στην στάση της ως άνθρωπο.
- από κείμενο της Αλεξάνδρας Τσόλκα στο  spotlightpost (ολόκληρο ΕΔΩ)