ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Πέντε χρόνια Boulevard

Αθόρυβα και χωρίς τις τυμπανοκρουσίες των δημοσίων σχέσεων, η Boulevard συμπλήρωσε -μέσα σε χαλεπούς καιρούς, πέντε χρόνια κυκλοφορίας. Η Boulevard, στο χώρο των εντύπων, είναι ένα μηνιαίο Free Press, το οποίο εκδίδεται και διευθύνεται από τον δημοσιογράφο Στέλιο Παρασκευόπουλο (παλαιό αστυνομικό συντάκτη σε «Βραδυνή», «Ελεύθερο Τύπο», «Αθήνα 9,84 FM Stereo», «Star Channel») και πλαισιώνεται από ομάδα γνωστών δημοσιογράφων (Κώστας.. Κυριακόπουλος, Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, Κώστας Σαρρηκώστας, Αλέξανδρος Καλαφάτης κ. ά). Στους βασικούς αρθογράφους της εφημερίδας συγκαταλέγονται ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, και ο εκδότης Ανδρέας Σιδέρης (του ομώνυμου γνωστού εκδοτικού οίκου), ενώ τακτικά αρθρογρφούν διπλωμάτες, διεθνολόγοι και πολιτικοί επιστήμονες.
Η Boulevard καινοτομεί σε πολλά στοιχεία και στο Lay out πρωτεύουσα θέση έχουν πίνακες ζωγραφικής, γκραβούρες και παλιές (σπάνιες) φωτογραφίες. Κυκλοφορεί σε τιράζ 6.000 φύλλων, από 120 άκρως επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σημεία διανομής είναι βιβλιοπωλεία, καφέ, εστιατόρια και χώροι πολιτισμού (Ίδρυμα Θεοχαράκη, Μείζονος Ελληνισμού, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη).
Στο φύλλο που κυκλοφορεί (Ιουνίου) δημοσιεύεται συνέντευξη με τον αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Άγγελο Συρίγο.