ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Η σύναξη των Προέδρων στον «Τσομπανάκο» στην Καισαριανή

Έκπληκτοι οι θαμώνες στον «Τσομπανάκο», στην Καισαριανή, είδαν γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, μια πολύ ενδιαφέρουσα παρέα σε ένα τραπέζι.
Στο τραπέζι καθόταν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο τέως Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και δυο ιστορικά και κορυφαία στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, ο Πέτρος Μολυβιάτης και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης.
Αργότερα, στην παρέα.. προστέθηκε και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που προφανώς καθυστέρησε από κάποια δουλειά στο υπουργείο Εξωτερικών.
Παρέα απόλαυσε τα «φρούτα του δάσους» του Θεόφιλου, ενώ ήπιε χύμα κρασί, με τις πηγές μας να μην είδαν αν είχε σερβιριστεί και τσίπουρο
Την πρωτοβουλία της συνάντησης είχε ο Κάρολος Παπούλιας, που έδειξε καλά στην υγεία του, καθώς η συγκεκριμένη ιστορική ταβέρνα αποτελεί στέκι του επί σειρά δεκαετιών.
Στο εσωτερικό της ταβέρνας, μάλιστα, υπάρχει και μια σπάνια φωτογραφία, με τον Κάρολο Παπούλια βολεϊμπολίστα, μαζί με τους συμπαίκτες του.
Συχνά στο συγκεκριμένο κουτούκι βρίσκεται και ο Προκόπης Παυλόπουλος, που και ως Πρόεδρος οργάνωνε τραπέζια με δημοσιογράφους.
Το κλίμα μεταξύ τους φαινόταν ιδιαίτερο ευχάριστο, ενώ η παρέα διαλύθηκε νωρίς το βράδυ, με την υπόσχεση να τα ξαναπούν σύντομα….
- από το ieidiseis.gr