ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Η ΕφΣυν ζητά άμεση πρόσβαση στη σύμβαση για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» κατέθεσε στις 23 Ιουνίου επίσημη αίτηση προς τους υφυπουργούς Θ. Σκυλακάκη και Στ. Πέτσα για άμεση πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα που έχουν σχέση με τη σύμβαση που σύναψαν με την εταιρεία Initiative Media για την εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό που ανατέθηκε στα μέσα ενημέρωσης.
Οπως γράφει η ΕφΣυν με την αίτησή της, με βάση το..
άρθρο 5Α του Συντάγματος, σε συνδυασμό με το άρθρο 5 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας, καλούνται οι δύο αρμόδιοι υφυπουργοί να της κοινοποιήσουν όλα τα έγγραφα που περιλαμβάνουν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια με τα οποία δόθηκαν 20 εκατ. ευρώ σε μέσα ενημέρωσης.
«Ελπίζουμε ότι οι αρμόδιοι υφυπουργοί θα ανταποκριθούν αμέσως στην αίτησή μας για να ικανοποιηθεί η επείγουσα απαίτηση της κοινής γνώμης να γνωρίζει ακριβώς πού και πώς διατέθηκε το δημόσιο χρήμα. Θα υπάρξει και συνέχεια» καταλήγει σε σχετικό σημείωμά της η «Εφημερίδα των Συντακτών»