ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Φρέσκο… κροφίλ στη μυθοπλασία της ΕΡΤ!

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η παραγωγή της πολυαναμενόμενης σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα έρθει στις οθόνες μας από τον Οκτώβριο.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί το καστ με γνωστούς πρωταγωνιστές και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων και ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση.
Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του Βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου και αφηγητή..
της ιστορίας, θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.
Την τηλεοπτική οικογένεια, πέρα από τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου που υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.
Σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα και σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη, η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα γίνει η νέα τηλεοπτική συνήθεια της ερχόμενης σεζόν.