ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Οι 800 χιλιάδες και το... σάιτ στο Καρπενήσι

«Ας βγάλουν στη δημοσιότητα τι έχουν δώσει σε ποιον να τελειώσει το ζήτημα». Aυτό επισήμανε ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφα αναφερόμενος σε ζήτημα διασπάθισης δημοσίου χρήματος με αποδέκτες μεγαλοκαναλάρχες και μεγάλα ΜΜΕ.
O Γ. Μπαλάφας μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 είπε πως το ζήτημα τίθεται διότι «πολύ ενοχικά ο κ. Πέτσας και ο κ. Μητσοτάκης δεν.. λένε ποιος πήρε τι – βοά ο κόσμος, όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, όλος ο κόσμος, από την κα Μπακογιάννη μέχρι την κα Σπυράκη, τον βουλευτή κ. Κελέση, τη μισή ΝΔ. Πείτε ποιος πήρε τι, αυτό είναι το κύριο πρόβλημα, εσείς και χιλιάδες δημοσιογράφοι που ασκούν με αξιοπρέπεια και σωστά το λειτούργημα τους, δεν έχουν κανέναν λόγο να απολογούνται για αυτούς τους τύπους που τα πιάσανε για να κάνουν ό,τι κάνουνε, δεν αφορά τον δημοσιογράφο τον τίμιο, που είναι η τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων του τύπου που ασκούν το λειτούργημα τους με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα. Πρόκειται για διασπάθιση δυστυχώς του δημοσίου χρήματος και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και τα ογδόντα τόσα εκατομμύρια του κ. Βρούτση που τα μοίραζε στα ΚΕΠ τότε και μετά είπε ή δεν είπε τίποτα».
«Γιατί δεν δίνουν στη δημοσιότητα το τι πήρε ποιος να τελειώσει το ζήτημα» συμπλήρωσε ο Μπαλάφας, λέγοντας πως «άλλο τι πήρα εγώ έχοντας ένα σαιτ στο Καρπενήσι και να πήρα 1000 ευρώ και καλά έκανα και τα πήρα κι άλλο πράγμα να πήρε ο άλλος 800.000. Πάντως μέχρι στιγμής είναι εκτεθειμένοι κι επανέρχομαι, ας βγάλουν στη δημοσιότητα τι έχουν δώσει σε ποιον να τελειώσει το ζήτημα».