ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Η στήριξη στον δημοσιογράφο Δ. Χατζηνικόλα και οι υποκριτές

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνις Γεωργιάδης, αφού ολοκλήρωσε την «αποστολή» που του αναλογούσε για την… ανάπτυξη των ελληνικών ΜΜΕ, επενδύοντας με τον γνωστό τρόπο 20 εκατομμύρια ευρώ δημόσιου χρήματος, τώρα πλέον ζήλωσε δόξα ανώτατου δικαστικού κριτή. Αφού αποφάνθηκε ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς βρίσκεται ήδη στον προθάλαμο του Κορυδαλλού, επέκτεινε τη..
δικαστική ευθυκρισία του προς δημοσιογράφους – συνομιλητές του. Κι όταν οι ερωτήσεις που του υποβάλλουν δεν του αρέσουν, τους απειλεί με μηνύσεις, εκδίδοντας μάλιστα αμέσως την ετυμηγορία για αποζημίωση 100.000 ευρώ. Η επίθεση και οι απειλές που δέχτηκε στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής ο συνάδελφος Δημήτρης Χατζηνικόλας (ΕΔΩ) επιβεβαιώνει τον αέρα που δείχνει πως έχει πάρει ο Άδωνις Γεωργιάδης από τις τηλε-πωλήσεις, στη σφαίρα πλέον της τηλε-δικαιοσύνης.
Δυστυχώς για τον πολυπράγμονα υπουργό οι απειλές κατά δημοσιογράφων δεν έμειναν αναπάντητες. Η ΕΣΗΕΑ με απόφασή της μετά από πρωτοβουλία της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος στηρίζει τον συνάδελφο Δημήτρη Χατζηνικόλα (ΕΔΩ) και ξεκαθαρίζει προς πάσα υπουργική κατεύθυνση ότι οφείλουν να απαντούν στους δημοσιογράφους και όχι να τους απειλούν.
Η απόφαση αυτή δυστυχώς δεν υπερψηφίστηκε από το σύνολο των μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά μόνο από τους 2 εκπροσώπους της Συσπείρωσης (Καπάκος, Νικολάρα), τους 4 εκπροσώπους των Ενωμένων Δημοσιογράφων (Αντωνιάδου, Αγάτσα, Γυπάκη, Διόγος) και τον εκπρόσωπο της Ανατροπής (Αγγέλης), γεγονός που καταδεικνύει τις επιλεκτικές ευαισθησίες και την απύθμενη υποκρισία των επίδοξων «δημοσιογραφοπατέρων».
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ 25/6/2020