ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Τα αφεντικά των ΜΜΕ και οι κολαούζοι τους μοιράζονται τα λεφτά της εξαγοράς

Ανακοίνωση του μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Γιάννη Αγγέλη ("Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ") για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ:
"Βίντεο προσβολής και κάλυψης της πραγματικής διαπλοκής.
Η κυβέρνηση μοιράζει λεφτά στους δικούς της εκδότες και ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να “λιβανίζουν” την πολιτική της.
Και η αντιπολίτευση αποκαλύπτει.. αυτή την διαπλοκή, πολιτικής και οικονομίας και ΜΜΕ, καταγγέλλοντας τους δημοσιογράφους, οτι τα ...παίρνουν.
Το συγκεκριμένο βίντεο με το οποίο “καταγράφεται” η διαστρέβλωση της αλήθειας δυστυχώς κυκλοφορεί ακόμα και σήμερα στα social media.
Κανείς δεν αγνοεί οτι η κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση που έχει περάσει, ειδικά η σημερινή που το έχει αναγάγει σε τρόπο ζωής, στηρίζεται σ' αυτή την σχέση διαπλοκής με τους ιδιοκτήτες και τους εκδότες των ΜΜΕ.
Ακόμα και η πανδημία έγινε η ...ευκαιρία για να μοιρασθεί το βρώμικο χρήμα στους mediaκους κολαούζους.
Αλλά να καταγγέλλεται και μάλιστα συλλήβδην, η μάζα των δημοσιογράφων σαν ο αποδέκτης του βρώμικου χρήματος, αντί οι πραγματικοί του αποδέκτες οι ιδιοκτήτες και οι εκδότες, αυτοί που ακόμα και τον καιρό των μνημονίων έχτιζαν βίλες και αγόραζαν κότερα, την ίδια στιγμή που οδηγούσαν στην φτώχεια και την εξαθλίωση τους δημοσιογράφους, καταλήγει να είναι καθαρή συμπαιγνία με αυτόν που μοιράζει το βρώμικο χρήμα στους πραγματικούς “αλήτες και ρουφιάνους...”.
Το βίντεο με το οποίο στήθηκε αυτή η απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας δυστυχώς ακόμα βρίσκεται στην υπηρεσία της διαστρέβλωσης. Και της συκοφάντησης του κλάδου με την απόκρυψη του πού πήγαν τα λεφτά που μοίρασε η κυβέρνηση στους κολαούζους της των ΜΜΕ.
Οσο δε για τους δημοσιογράφους, εξακολουθούν να λιμοκτονούν με μισθούς πείνας όσοι εξ αυτών έχουν δουλειά, την ίδια στιγμή που τα αφεντικά τους και οι κολαούζοι τους μοιράζονται τα λεφτά της εξαγοράς από την κυβέρνηση.
Γ. Αγγέλης
Μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ"