ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Η Ακρίτα τρολάρει τον Μπακογιάννη για τις «χρυσές» ζαρντινιέρες

Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για τις πανάκριβες ζαρντινιέρες που τοποθετήθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου στα πλαίσια του "Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας".
Η ταλαιπωρία όσων εποχουμενων κατεβαίνουν στο κέντρο σε συνδυασμό με το υπέρογκο κόστος για τις ζαρντινιέρες (550 ευρώ η μία!) έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια..
για τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της Ελενας Ακρίτα στο fb:
** Να επιστρέψει ο δήμαρχος τις ζαρντινιέρες των 550€ και να δώσει το ίδιο πόσον σε μια άνεργη οικογένεια. Εκείνοι ας προμηθεύσουν τον δήμο με μια των 50€ κι ας κρατήσουν τα υπόλοιπα 500. Αν μη τι άλλο, το αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. #σε_καλό_να_μας_βγει_το_γέλιο.
** 550€ η μία ζαρντινιέρα. Η ΜΙΑ. Καλή Παρασκευούλα, κύριε Μπακογιάννη.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα τοποθετηθούν συνολικά στον Μεγάλο Περίπατο 570 ζαρντινιέρες των 550 ευρώ εκάστη  ενώ υπάρχουν και 41 (μεγάλες) ζαρντινιέρες που κοστίζουν 1.600 ευρώ η μία... 
Ο Μπακογιάννης είχε αναφέρει ότι οι τιμές είναι υψηλές επειδή πρόκειται, λέει, για ειδικές κατασκευές, με ειδικές προδιαγραφές αντοχής στην φθορά, τα γκράφιτι και τους βανδαλισμούς.

Οπως γράφει στο fb και ο Τ. Τ.,  δεν είναι μόνο οι λαμαρινένιες ζαρντινιέρες των 550 ευρώ, που πωλούνται στην αγορά τουλάχιστον δέκα φορές φθηνότερα, είναι και οι 38 ψευδοπιπεριές των 40 ευρώ που αγοράστηκαν 350 το τεμάχιο!..