ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Τυχερός ο Γιάννης Κουρτάκης και τα Παραπολιτικά

Και διαφημιστής εφημερίδων τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για το επάγγελμα που τον έκανε διάσημο στο Πανελλήνιο και για αυτόν τον λόγο δεν έχει πρόβλημα να διαφημίζει συχνά πυκνά εταιρείες, φαρμακεία κλπ, χωρίς να ιδρώνει το αυτί του στην κριτική περί αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς..
Σήμερα το πρωί, πάντως, πήγε την τέχνη της… διαφήμισης σε άλλο επίπεδο, καθώς, ανάμεσα σε ύβρεις και απειλές προς δικαστικούς, αλλά και πολιτικούς του αντιπάλους φρόντισε να κάνει μία λεπτομερή προαναγγελία της σαββατιάτικης έκδοσης των «Παραπολιτικών».
Κληθείς να σχολιάσει (ΕΡΤ) τις τελευταίες εξελίξεις με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την προανακριτική, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε, ουσιαστικά… προαναγγελία του ρεπορτάζ που θα δημοσιεύσει η εφημερίδα του Γ. Κουρτάκη το Σάββατο.
Λέει χαρακτηριστικά ο κύριος υπουργός: Είναι προφανές γιατί αποχώρησε από την προανακριτική (ο Παπαγγελόπουλος), διότι υπάρχει ένας εκδότης, ο κύριος Γιάννης Κουρτάκης. Έχει κάνει σειρά αναρτήσεων στο Twitter, στο οποίο προαναγγέλλει για το Σάββατο στα Παραπολιτικά νέο ηχητικό, αν διαβάζω καλά τα tweets του που αφορούσαν στον κύριο Παπαγγελόπουλο. Φαντάζομαι ότι ο κύριος Παπαγγελόπουλος δεν ήθελε Δευτέρα πρωί να έρθει στην προανακριτική και να τον ρωτάνε για το ηχητικό που θα έχουν τα Παραπολιτικά το Σάββατο ή το κείμενο, δεν ξέρω τι ακριβώς θα είναι. Άρα στην ιδέα ότι κάποιοι μπορεί να έχουν νέα ηχητικά για τον ίδιο, ο κύριος Παπαγγελόπουλος έστριψε δια του αρραβώνος» (δείτε και το βίντεο από το 34.14 και μετά).


Τυχερός ο Γιάννης Κουρτάκης και τα «Παραπολιτικά». Και με την αγάπη που έχουν τα ΜΜΕ για τον υπουργό Ανάπτυξης τότε η εφημερίδα ίσως να μη… χρειάζεται στο μέλλον να ξοδεύει κονδύλια για διαφημιστική δαπάνη.
Αλήθεια έχετε ακούσει ξανά για υπουργό Ανάπτυξης να προαναγγέλλει το προϊόν ιδιωτικής επιχείρησης;

Χ.Κ. / ΕφΣυν