ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Γ. Παπαχρήστος: Ο Τσίπρας μια απάντηση σε μένα θα δώσει;

«Ο Τσίπρας μια απάντηση σε μένα θα δώσει;», σχολίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είδαν τη δημοσιότητα σχεικά με τη συνομιλία Μιωνή-Παππά.
Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha 989, ανέφερε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ επιχειρήθηκε η εξόντωσή του, υπογραμμίζοντας: «Προσπάθησαν να με εξοντώσουν..
με στημενες κατηγορίες, στημένα στοιχεία. Γιατί έπρεπε να εξοντώνει αυτούς που του ασκούσαν κριτική; Γιατί έπρεπε να σιωπήσουν αυτοί που ασκούσαν κριτική σε ένα καθεστώς που είχε κάνει λάστιχο τους δημοκρατικούς θεσμούς; Να σιωπήσουν; Τι δημορκατία είναι αυτή;».
Όπως είπε, τότε, ο Δημήτρης Παπαγελόπουλος πλησίασε τον πρώην εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου και του είπε: «Έχεις τίποτα για τον δημοσιογράφο Παπαχρήστο;». Ο Αθανασίου είπε «όχι» και όπως επισήμανε ο κ. Παπαχρήστος, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του απάντησε: «Δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι;».
Όσον αφορά τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Μιωνή - Παππά, ο Γ. Παπαχρήστος είπε πως «θα έχουμε κι άλλο υλικό το επόμενο διάστημα», ενώ αναφορερόμενος στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε: «Ο Παππάς βιάστηκε να πει ότι δεν έχει πει τίποτα. Και οι πέτρες γνώριζαν ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα. (...) Στο ηχητικό φαίνεται ότι υπάρχει μια οικειότητα που ξεφεύγει της απλής παρέμβασης μιας κυβέρνησης για την προστασία ενός πολίτη της. Ο Μιωνής έχει δεδομένες σχέσεις με το καθεστώς Νετανιάχου. Πόσο αφελής πρέπει να είσαι για να κάνεις μια τέτοια συζήτηση».