ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Open: Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ανέβασε τα νούμερα

Με σταθερά βήματα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV ακολουθεί ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, βγαίνοντας μπροστά στην ενημέρωση.
Με τα πολιτικά και διεθνή θέματα να αποτελούν τον πυρήνα της θεματολογίας του, μετά την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, το βραδινό δελτίο ειδήσεων με..
τη Νίκη Λυμπεράκη σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 9,2%, περνώντας μπροστά από τα δελτία των ΣΚΑΪ (8,8%), ΕΡΤ (5,9%) και Mega (5,8%).
Ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά κατέγραψε στους Άντρες 25-54 με μέσο όσο 11,2%, με τα δελτία των ΣΚΑΙ (10,9%), STAR (9,4%), Mega (5,5%) και ΕΡΤ (5%) να ακολουθούν.
Οπως γράφει το ethnos.gr, η νέα δυναμική κατεύθυνση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, βγάζει μπροστά το πολυπληθές και έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό του, με την ανανέωση να έχει αρχίσει να αποτυπώνεται δυναμικά και στα ποσοστά τηλεθέασης.