ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Απειλές Γεωργιάδη σε δημοσιογράφο: Θα σου κάνω αγωγή για 100.000

Ο δημοσιογράφος διατύπωσε το ερώτημα του προς τον Αδωνη Γεωργιάδη στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1: «Ολοκληρώνεται το ερχόμενο Φθινόπωρο η έρευνα του FBI για τη Novartis και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί με παραδοχή της Novartis ότι χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς στην Ελλάδα για να μανιπουλάρει τις τιμές των..
φαρμάκων. Πως γίνεται να γίνονται αυτά στην Αμερική και εδώ να μιλάμε ακόμα για σκευωρία;»
Και πρόσθεσε πως: «Από το 2015 υπήρχε η αναφορά για τον Παπασταύρου και ως όφειλε η Εισαγγελέας Διαφθοράς έπρεπε να τη στείλει στην Βουλή δεν έχει σταλεί από το 2015.»
Δεν θέλησε να σχολιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης την έρευνα του FBI και σημείωσε ότι η Novartis του ζητάει συγγνώμη. Ο δημοσιογράφος Δ. Χατζηνικόλας του απάντησε ότι προφανώς δεν θα τον ενέπλεκε η Νovartis αλλά το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.
Έξαλλος για άλλη μια φορά ο Αδ. Γεωργιάδης απείλησε με αγωγή τον δημοσιογράφο και μέλος της ΕΣΗΕΑ.
«Πάρτε το πίσω» είπε ο Γεωργιάδης για να απαντήσει ο Χατζηνικόλας «όχι δεν το παίρνω γιατί υπάρχει το έγγραφο. Γιατί να το πάρω πίσω;»
"Κύριε Παπαδάκη θα του κάνω αγωγή θα ζητάω 100.000 και θα είστε μάρτυρες" είπε ο Γεωργιάδης
«Κάντε αγωγή στο FBI” του απάντησε ο δημοσιογράφος Δ. Χατζηνικόλας που του διάβασε το έγγραφο λίγο αργότερα από το κινητό του.
Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν ο Αδ. Γεωργιάδης... ανατρίχιαζε για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ γιατί πρόσβαλε τους δημοσιογράφους...

Κατ. Μπρέγιαννη / avgi