ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

H επιστροφή του Πάνου Χαρίτου

Ένα ντοκιμαντέρ για την Τουρκία, μία ακόμη μεγάλη έρευνα για τη χώρα των μεγάλων αντιφάσεων, παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος στην εκπομπή «ROADS», που μεταδίδεται την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 00:15 στην ΕΡΤ1.
Σ' ένα οδοιπορικό, που έγινε λίγο πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και..
δημοσιογράφοι σχολιάζουν στην κάμερα του «ROADS» τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις εξελίξεις στα σύνορα του Έβρου και τη θαλάσσια μεθόριο, καθώς και τη ζωή υπό τη σκιά του προέδρου Ερντογάν.
Στην τουρκική κωμόπολη Άσσο, απέναντι από τη Λέσβο, πρόσφυγες μιλούν για την προσπάθεια να χτίσουν μια καινούργια ζωή, ενώ κάτοικοι καταθέτουν συγκλονιστικές μαρτυρίες για τους τρόπους με τους οποίους Τούρκοι διακινητές εκμεταλλεύονται και στέλνουν πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά.
Οικονομολόγοι μιλούν στον Πάνο Χαρίτο για τη δεινή οικονομική κατάσταση της Τουρκίας, ενώ καθημερινοί άνθρωποι μιλούν για τη μεγάλη κρίση που πλήττει τη χώρα, την υψηλή ανεργία, τους χαμηλούς μισθούς και τη δύσκολη καθημερινότητα.
Παρουσίαση: Πάνος Χαρίτος.
Αρχισυνταξία: Αφροδίτη Ζούζια, Τζένη Τσιροπούλου.
Σκηνοθεσία: Περικλής Αγγελόπουλος.
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης.