ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Παιχνίδια Εξουσίας - «Μήνυμα» Σαμαρά στον Μητσοτάκη

Mήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά αποστέλλει ο Αντώνης Σαμαράς, με τη συνέντευξή του στα «Νέα» και τον Διονύση Νασόπουλο.
«Διάλογο με ‘πειρατές’ δεν κάνει κανείς», διαμηνύει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρώην πρωθυπουργός, λίγες μόλις ώρες μετά το τηλεφώνημα του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ταγίπ Ερντογάν...
Οπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής στα «Παιχνίδια Εξουσίας» στο ieidiseis, προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς δεν γνώριζε ότι θα γινόταν το συγκεκριμένο τηλεφώνημα, καθώς την ώρα που Μητσοτάκης και Ερντογάν συνομιλούσαν, η εφημερίδα είχε κλείσει την ύλη της και ήταν έτοιμη προς εκτύπωση. Αυτό, όμως, είναι δευτερεύον, αφού ο πρώην πρωθυπουργός, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα έθετε τις δικές του διαχωριστικές γραμμές στην εξωτερική πολιτική. Και αυτό, καθώς παρά τα όσα λέγονται, ο Αντώνης Σαμαράς είναι σαφές πως δεν πρόκειται να συγκρουστεί με την ηγεσία της κυβέρνησης για τον…ανασχηματισμό, είναι όμως εξίσου σαφές πως θα συγκρουστεί για τα ελληνοτουρκικά.
Με τη συνέντευξή του στα «Νέα», όπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής, ο πρώην πρωθυπουργός έθεσε τις δικές του κόκκινες γραμμές απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επιλογές του.