ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

«Γερασμένο» το κοινό του ΣΚΑΪ, και όχι μόνο στις ειδήσεις

Βελτιώθηκε ελαφρώς την Πέμπτη, έναντι της Τετάρτης (οπότε βρέθηκε στην τελευταία θέση), η τηλεθέαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι στο «δυναμικό κοινό», δηλαδή στις ηλικίες 18-54. Την Τετάρτη κατείχε σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία την τελευταία θέση με 5,3% (μικρότερο και από εκείνο της ΕΡΤ που κατέγραψε 5,5%) ενώ την Πέμπτη ανέβηκε στο 7,7% που κατέτασσε το κανάλι του..
Φαλήρου στην 4η θέση, κάτω από τον Star (17%), τον Αντένα (15,5%), τον Alpha (15,4%) και πάνω από το Mega (7,2%), την ΕΡΤ (5,9%) και το Open (4,4%).
Ωστόσο, γενικά, και όχι μόνο στα δελτία ειδήσεων, ο Σκάι παραμένει ο σταθμός με το πιο «γερασμένο» κοινό σε σχέση με τους βασικούς ανταγωνιστές του και παρουσιάζει μεταξύ όλων των καναλιών στα ποσοστά τηλεθέασης τη μεγαλύτερη απόκλιση ανάμεσα στο σύνολο των τηλεθεατών του και σε εκείνους της κατηγορίας 18-54 χρόνων.
Στις μετρήσεις της Πέμπτης είχε τηλεθέαση στο σύνολο 11,0% και στο κοινό 18-54% 8,3%, δηλαδή περίπου τρεις μονάδες πιο κάτω, όταν όλα τα άλλα ιδιωτικά κανάλια είχαν μεγαλύτερη τηλεθέαση σε αυτήν την κατηγορία τηλεθεατών από όσο στο σύνολο των τηλεθεατών.

- διαβάστε περισσότερα και δείτε πίνακες στο Harddog EΔΩ