ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Επιστολή της Εθνικής στίβου στον Μητσοτάκη

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απέστειλαν τα μέλη της Εθνικής ομάδας στίβου, μέσω της οποίας εκφράζουν τις ανησυχίες για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα με αφορμή τις περικοπές στους προϋπολογισμούς των ομοσπονδιών, λίγους μόλις μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και σε μια χρονιά, όπου η Πανδημία έχει πλήξει και τη δική τους προσπάθεια..
Σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, η πρωτοβουλία ανήκει σε μέλη της Εθνικής η οποία έγινε αποδεκτή και από τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες, αλλά και τους προπονητές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ τα μέλη της Εθνικής εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα με αφορμή την ανακοίνωση των προϋπολογισμών των ομοσπονδιών αλλά και την κατάσταση των αθλητικών υποδομών της χώρας.
Tο κείμενο προς τον πρωθυπουργό της χώρας υπέγραψαν κορυφαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Βούλα Παπαχρήστου, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Κώστας Φιλιππίδης, ο Κώστας Δουβαλίδης και άλλοι.