ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Άλλο οι ηχογραφήσεις του Πολάκη και άλλο του Μιωνή...

Έξαλλα τα ΜΜΕ τότε που ο Παύλος Πολάκης πιθανότατα να ηχογράφησε τον Γιάννη Στουρνάρα... Τώρα που συνέβη κάτι αντίστοιχο με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή τα ΜΜΕ, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν με την παράνομη ηχογράφηση ώστε να την κατακρίνουν, ώστε να πουν έστω μισή λέξη, αλλά δημοσιεύουν και όλους τους διαλόγους..
Έξαλλα τα ΜΜΕ τότε που ο Παύλος Πολάκης πιθανότατα να ηχογράφησε τον Γιάννη Στουρνάρα, έστω και αν δεν το παραδέχτηκε ποτέ, έστω και αν δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο.
«Αδιανόητο: Ο Πολάκης μαγνητοφώνησε τον Στουρνάρα» έγραφε το iefimerida.gr. «Θύελλα για την ηχογράφηση και τις απειλές στον Στουρνάρα» το Πρώτο Θέμα. «Οταν ο Πολάκης κατέγραφε τη συνομιλία με τον Στουρνάρα – Κινδυνεύει με φυλάκιση;» το in.gr. «Αμετανόητος και εκτός ελέγχου ο Πολάκης» το ΒΗΜΑ.
Και πολλά άλλα. Και όλοι τους να καταγγέλλουν τον τότε υπουργό για την παράνομη ηχογράφηση. Και ουδείς να ασχολείται με όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.
Τώρα που συνέβη κάτι αντίστοιχο με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή που ηχογράφησε κρυφά και παράνομα τον Νίκο Παππά, τα ΜΜΕ, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν με την παράνομη ηχογράφηση ώστε να την κατακρίνουν, ώστε να πουν έστω μισή λέξη, αλλά δημοσιεύουν και όλους τους διαλόγους.
Ξέρω, είναι υλικό της προανακριτικής επιτροπής...
Δημήτρης Κανελλόπουλος / efsyn