ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Τι ξεχνάει ο Νίκος Μάνεσης...

«Σκουπίδι» χαρακτήρισε ο Νίκος Μάνεσης το τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο σχολιάζει την αδιαφανή χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την κυβέρνηση της ΝΔ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».
«Μας λέτε για ένα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που στρέφεται κατά των δημοσιογράφων. Εμείς εδώ, δεν το παίζουμε από άποψη. Μετά από 37 χρόνια μπορούμε να επιλέγουμε..
τι είναι σκουπίδι και τι δεν είναι και τα σκουπίδια εμείς δεν τα παίζουμε. Μπείτε στο ίντερνετ, δείτε το και μπορείτε να καταλήξετε. Όποιος θέλει με επιχειρήματα να αντιπαρατεθούμε, ευχαρίστως, μέχρι αύριο το πρωί να μιλάμε», σχολίασε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος του Alpha.
Βέβαια ο Μάνεσης, που δεν παίζει σκουπίδια απο άποψη, ξεχνάει ότι, αν και 37 χρόνια δημοσιογράφος, έπαιξε στην εκπομπή του, την 1η Μαρτίου του 2020, ενα βίντεο με μετανάστες, που δήθεν έμπαιναν στην Ελλάδα από τα σύνορα του Εβρου. Τελικά αποδείχτηκε οτι έδειχνε, βίντεο απ το 2015, απ τα σύνορα Ελλάδας - Βόρειας Μακεδονίας, στην περιοχή της Ειδομένης με μετανάστες που προσπαθούσαν να φύγουν απο την Ελλάδα και να μπουν στην γειτονική χώρα...
Ο Μάνεσης φαίνεται να ξεχνάει τις τότε δηλώσεις του και τη συγγνώμη που ζήτησε... (ΕΔΩ) και φαίνεται να μην λαμβάνει υπόψιν του την καμπάνα των 30.000 ευρώ που έριξε το ΕΣΡ στον Alpha επειδή ο σταθμός (η εκπομπή του δηλαδή) «παραβίασε την υποχρέωση ακριβούς και με το απαιτούμενο αίσθημα ευθύνης μετάδοσης των πληροφοριών και ειδήσεων, μεταδίδοντας, εκ βαρείας αμελείας των προστηθέντων συνεργατών της, βίντεο παρελθόντος χρόνου ως σύγχρονου και παραπληροφορώντας το τηλεοπτικό κοινό για το πραγματικό του περιεχόμενο».
 ****
Δείτε το βίντεο από το fb του Iannis Golias: