ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Όταν το κατακάθι φτάνει στον αφρό

Έναν γιατρό τον έπεισε να αγοράσει στρατιωτική στολή –ακόμα και σπαθάκι, αν είναι σωστό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ!– ώστε να είναι έτοιμος για την ορκωμοσία του στο Σώμα, στο οποίο αυτός θα είχε φροντίσει με τις γνωριμίες του να γίνει δεκτός ως γιατρός.
Έναν επιχειρηματία τον δούλεψε (όπως ο ίδιος καταγγέλλει σε μηνυτήρια αναφορά) πως..
έρχονται σπουδαία πρόσωπα για πάρτι του και τον έκανε να αγοράσει επτά θωρακισμένα αυτοκίνητα για την προστασία τους. Στον ίδιο μετέφερε μια πένα με χαραγμένη πάνω της προσωπική αφιέρωση του Προέδρου Τζορτζ Μπους, ενώ τον έπεισε να ανοιχθεί μεσοπέλαγα με το κότερό του για να συναντήσει εκεί τον διευθυντή της CIA!
Δύο άλλους γιατρούς τους έπεισε να του παραχωρήσουν τα ιατρεία τους για να δεχτεί, αυτός ως ιδιαίτερα καταρτισμένος συνάδελφος τους, τη δική του πελατεία, ενώ μπαινόβγαινε σε εξεταστικά κέντρα και στον προθάλαμο (μόνο;) χειρουργείων.
Είναι στιγμές που το κατακάθι της απατεωνιάς ανεβαίνει και ανακατεύει τον αφρό της κοινωνίας• ώσπου να ξαναβαρύνει και να κατέβει, σπρωγμένο από τη Δικαιοσύνη, στα πιο βαθιά ιζήματα. Εκεί που θα πάει όχι τόσο για την αξιοποίηση προς όφελός του όλης αυτής της «υψηλής αφέλειας», αλλά για τη στυγνή εκμετάλλευση ανθρώπων που βίωσαν τον μεγαλύτερο πόνο της ζωής.
- από το Harddog