ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

O Eric Burdon έρχεται στο Kosmos

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13:00, λίγες ημέρες πριν από την αναμενόμενη συναυλία του στην Αθήνα, ο θρύλος του rock, ο αειθαλής Eric Burdon, θα βρεθεί στο στούντιο του Kosmos 93.6 & 107 στην εκπομπή του Ιωσήφ Βάγγερ «Μουσικές ιστορίες» για να μας αφηγηθεί με τη βαθιά φωνή του τις ροκ ιστορίες της ζωής του.
Ο Eric Burdon, ένας από τους σπουδαιότερους ήρωες της περίφημης British Invasion, ο.. πρωτοπόρος της ψυχεδελικής σκηνής του San Francisco και μία από τις σπουδαιότερες μορφές της μουσικής ιστορίας του 20ού αιώνα θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη κάτω από την Ακρόπολη, στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, τραγουδώντας όλες εκείνες τις ιστορίες που ακούγαμε μέσα στο χρόνο.
Τραγουδιστής, στιχουργός, συγγραφέας, ζωγράφος και ενίοτε ηθοποιός, μέλος του Rock 'n' Roll Hall of Fame από το 1994 και ανάμεσα στους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών σύμφωνα με το «Rolling Stone», μετρά πάρα πολλά επιτεύγματα στα 60 χρόνια καριέρας του.
Γεννημένος στο βιομηχανικό Newcastle, βρέθηκε στην καρδιά της ροκ επανάστασης στη δεκαετία του ’60, ήταν παρών στο Woodstock, στο Monterey Pop και σε όλα τα γεγονότα που αποτέλεσαν σταθμό για τη ροκ μουσική. Έζησε τη γένεση, την ακμή και την πτώση της. Και έζησε στα άκρα! Ως άξιος εκπρόσωπος της ρήσης «sex, drugs and rock and roll».
Τραγούδησε με όλους τους θρύλους του ροκ: τον Zappa, τον Hendrix, τον Lennon, τον John Lee Hooker, τον Jim Morrison, τον B.B King...
Από τo rock 'n' roll στο rhythm 'n' blues και τις funk μέρες των War, ο δρόμος του Βρετανού καλλιτέχνη ήταν γεμάτος επιτυχίες: «House of The Rising Sun», «Don't Let me Be Misunderstood», «We Gotta Get Out Of This Place», «Ι'm Crying», «Spill the Wine», «It's My Life».
Με μπλουζ συναίσθημα και ροκ ενέργεια, o Eric Burdon, συνεχίζει έως σήμερα να γράφει τη σπουδαία πορεία του στο βιβλίο της rock 'n' roll ιστορίας.
Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Ιωσήφ Βάγγερ.
Συντονιστείτε στο Kosmos 93,6 και 107

Info:
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, στις 13:00
Εκπομπή: «Μουσικές ιστορίες»
Ο θρύλος του rock, o μοναδικός Eric Burdon έρχεται στο Kosmos 93.6 & 107
Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936