ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

«Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό»!

Ποιος το είπε; Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου!..

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δήλωση του πρώην σχολιαστή και  του ΣΚΑΪ κια νυν βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, την Τετάρτη στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων της Βουλής.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Υποεπιτροπής, ο βουλευτής..
της ΝΔ είπε: «Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».
Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση:

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το "απαράδεκτα φθηνό νερό", προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις», προσθέτει η Κουμουνδούρου και καταλήγει:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας».