ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Με λένε Τσίπρα, όχι Μητσοτάκη...

Σε ερώτηση για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε τα εξης:
Με λένε Τσίπρα, όχι Μητσοτάκη. Ζήτησε εκλογές γιατί ήθελε να δημιουργήσει ένα τοξικό πολιτικό κλίμα και να αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα στη ΝΔ.
Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Η ίδια η ζωή και η κυβέρνηση που έχει την πρωτοκαθεδρία θα..

διαμορφώσουν τις συνθήκες για την ολοκλήρωση ή μη της τετραετίας...
Oσον αφορά το σκάνδαλο Novartis, ο Αλεξης Τσίπρας έριξε το γάντι στον πρωθυπουργό Kυριάκο, σχετικά με το ενδεχόμενο εξεταστικής.
«Φωνάζει ο κλέφτης, αλλά δεν θα φοβηθεί ο νοικοκύρης», σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε λέγοντας, πως, πρέπει να θυμηθούμε ότι η υπόθεση της Novartis «αποτελεί διεθνές σκάνδαλο με συγκεκριμένες προεκτάσεις στην ελληνική πολιτική ζωή».
«Να θυμηθούμε ότι υπάρχει ένα εισαγγελικό πόρισμα και δεν μπορεί να μιλάει κανείς για σκευωρία» είπε και ακολούθως ανέφερε πως πρέπει να θυμηθούμε ότι σε εσωτερικά έγγραφα της Novartis ο κ. Φρουζής και άλλοι κόμπαζαν ότι είχαν προνομιακές τιμές.
«Για άλλη μια φορά προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη να κάνει εξεταστική, προανακριτική, ειδικά δικαστήρια. Να κάνει ό,τι του ταιριάζει, για να μάθει ο ελληνικός λαός ποιο το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία», είπε χαμογελώντας ο Αλ.. Τσίπρας... 
- από το nonews-news