ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Εδιωξαν τον Ν. Μωραΐτη από τον ΑΝΤ1 λόγω Τσίπρα!

«Oι λόγοι της αποπομπής είναι τα tweet μου και τα κείμενά μου υπέρ του Τσίπρα και κατά της διαπλοκής» λεει ο ίδιος

 Εκτός κριτικής επιτροπής του τάλεντ σόου TheFinal4 του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης. Οπως αναφρει ο ίδιος του ανακοινώθηκε προφορικά ότι τον διώχνουν από την επιτροπή του σόου και πως τώρα περιμένει και γραπτή επιβεβαίωση.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον Νίκο..
Μωραΐτη οι λόγοι της αποπομπής από τον ΑΝΤ1 είναι τα tweet και τα κείμενά του υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα. Κείμενα που όπως λέει, μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από φανατικά τρολ του διαδικτύου που ζητούσαν την απόλυσή του.
 Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ό Νίκος Μωραΐτης στην προσωπική του σελίδα στο fb:
"Αγαπητοί φίλοι,
Πριν από λίγο μού ανακοινώθηκε προφορικά ότι με διώχνουν από μέλος της κριτικής επιτροπής του τάλεντ σόου TheFinal4 του ΑΝΤ1. Περιμένω γραπτή επιβεβαίωση. Ενώ συζητούσαμε μήνες, ενώ ήρθαν μέχρι την Πάρο για να με πείσουν να δεχτώ, ενώ ανακοίνωσαν την κριτική επιτροπή και μας έβαλαν να κάνουμε γυρίσματα, σήμερα ξαφνικά έμαθαν ότι το format της εκπομπής επιτρέπει τρεις και όχι τέσσερις κριτές (επιχείρημα ανυπόστατο, αφού, όπως θα δείτε στο Wikipedia, σε άλλες χώρες οι κριτές είναι τρεις, σε άλλες τέσσερις). Θα ήταν γελοίο να μιλήσω για «πολιτική δίωξη», όταν άνθρωποι έχουν φυλακιστεί και εξοριστεί για τις ιδέες τους. Προφανώς όμως οι λόγοι της αποπομπής είναι τα tweet μου και τα κείμενά μου υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα - κείμενα που, μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από φανατικά τρολ του διαδικτύου που ζητούσαν την απόλυσή μου. Τα επιχειρήματά τους φαίνεται να υιοθετεί ο ANT1 με την αποπομπή μου. Δουλεύω από 19 ετών σε μεγάλους εκδότες - επιχειρηματίες στο κομμάτι της μουσικής, όπως θα γινόταν και στο σόου αυτό. Αμείβουν και παίρνουν την εργασία μου ως προς τη μουσική. Τα πιστεύω μου δεν είναι προς πώληση.