ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η διαφορετική anchorwoman του Οne TV

Tην ομάδα του Vita που της έδωσε την ευκαιρία να κουβεντιάσει για το νέο δελτίο του One TV, ευχαριστεί η τέως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου. Συγκεκριμένα η τηλεπαρουσιάστρια έγραψε στο fb:
«Δουλεύουμε όλοι μαζί για ένα δελτιο που θα παρουσιάζει τα γεγονότα με σωστή ιεράρχηση των ειδήσεων για να αντιληφθεί..
αμεσως ο τηλεθεατής πως δεν θα κάνουμε το ασήμαντο σημαντικό και το σημαντικό ασήμαντο. Και βεβαια ένα δελτιο που θα δώσει το δικό του στίγμα επιμένοντας στη γρήγορη ανάλυση των γεγονότων, τον έγκυρο σχολιασμό, τον ευπρεπή διάλογο, την απροϋπόθετη φιλοξενία όλων των απόψεων. Δεν ήμουν ποτέ της άποψης που λέει πως "όλοι και όλα τα ίδια είναι". Η εξέλιξη και η βελτίωση έρχονται όταν υπηρετείς την ιδέα πως υπάρχει πάντα χώρος για το διαφορετικό. Αυτό θα κάνει το δελτιο του One Channel».
Θυμίζουμε ότι το One δεν έχει βγάλει δελτίο Τύπου που να ανακοινώνει τη συνεργασία του καναλιού με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και οι υπεύθυνοι του ομίλου της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη το γνωστοποίησαν μέσα από μια συνέντευξή της  στο περιοδικό Vita  που κυκλοφόρησε αυτή την Κυριακή (15/9) μαζί με την εφημeρίδα «Το Βήμα»