ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιοι αναλαμβάνουν γενικοί διευθυντές στην ΕΡΤ3

Αλλαγή φρουράς 

Μετά την επικύρωση χθες από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, του διορισμού του Κωνσταντίνου Ζούλα και του Γιώργου Γαμπρίτσου, στη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ αντιστοίχως, μαθαίνουμε ότι οι εξελίξεις τρέχουν και για την ΕΡΤ3.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη θέση του γενικού διευθυντή..
της ΕΡΤ3, έχει «κλείσει» ο δημοσιογράφος, μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της TV100, δηλαδή της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), Φίλιος Στάγκος. Η επιλογή Στάγκου λέγεται ότι είναι του ίδιου του K. Ζούλα.
Επίσης, γενικός διευθυντής στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, δηλαδή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μακεδονίας 102FM, αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος, πολιτευτής της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βενιέρης, ο οποίος θα παρουσιάζει και εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας στην τηλεόραση της ΕΡΤ3.
Στην ΔΕΠΘΕ, έχει ήδη γίνει γνωστό, τη θέση του γενικού διευθυντή έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσόπουλος και όπως μαθαίνουμε, θέση στο επιτελικό σχήμα της δημοτικής τηλεόρασης, διεκδικεί και ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας.

Φ.Δ. / dailythess