ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΑΕ: Όλοι στην απεργία της Τρίτης

Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει το «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που καταργεί εργασιακά δικαιώματα και οδηγεί στην περαιτέρω υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει.. ακάθεκτη, τάχα στο όνομα της ανάπτυξης, την λήψη μέτρων με στόχο την περαιτέρω μείωση μισθών και τον περιορισμό των όποιων προστατευτικών διατάξεων υπάρχουν ακόμα για το περιβάλλον και τις αρχαιότητες, με στόχο την διευκόλυνση των «επενδυτών» και γενικότερα του μεγάλου ιδιωτικού κεφαλαίου.
Οι διατάξεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο, προβλέπουν την δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών, με περιορισμένα εργασιακά δικαιώματα και ουσιαστικά καταργούν οποιαδήποτε διαδικασία έγκρισης εκ μέρους του Δημοσίου των σχεδιαζόμενων επενδύσεων, εις βάρος του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Η Λαϊκή Ενότητα εκτιμώντας ότι η ψήφιση και η εφαρμογή αυτών των νομοθετικών ρυθμίσεων θα έχει καταστροφικές συνέπειες για ολόκληρη την κοινωνία, στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζόμενων και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ στην πλατεία Κλαυθμώνος.