ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

«Θα έβλεπα την ταινία μαζί με Τσίπρα και Μητσοτάκη»

Το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και σε όσους τον κατηγορούν σχετικά με όσα υποστηρίζει στο βιβλίο του, που έκανε ταινία ο Κώστας Γαβράς, πέταξε ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του ΜεΡΑ 25 κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια που έκανε χθες ο Αλ. Τσίπρας απ’ το βήμα της ΔΕΘ, όπου ανέφερε πως το..
30% αποτελεί μυθοπλασία, το 30% τη στρεβλή εικόνα που έχει ο κ. Βαρουφάκης για τα γεγονότα και άλλο ένα 30% πραγματικά γεγονότα.
«Ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης που αρχικά δήλωσε ότι του κάνει «εντύπωση» πως ο Αλ. Τσίπρας διάβασε το βιβλίο.
Απαντώντας, λοιπόν, επί των σχολίων για μυθοπλασία είπε πως στο βιβλίο αναφέρεται συγκεκριμένα και ότι τα βάζει σε εισαγωγικά. «Σε ποια παράγραφο είπα κάτι που δεν είπατε;», τόνισε καλώντας έτσι όσους τον κατηγορούν για μυθοπλασία  να αναφερθούν στα συγκεκριμένα αποσπάσματα.
Ενδιαφέρουσα βέβαια ήταν και η χαλαρή απάντηση που έδωσε στο ερώτημα αν θα έβλεπε την ταινία του Γαβρά μαζί με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. Ναι, θα την έβλεπα, είπε με άνεση ο Γιάνης Βαρουφάκης. - πηγή: efsyn