ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Να καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους εργαζόμενους του ΔΟΛ

Nα καταβληθούν αμέσως οι αποζημιώσεις λόγω της απόλυσής τους από τον ειδικό διαχειριστή, χωρίς να περιληφθούν στον πίνακα κατάταξης, όπως έχουν αποφανθεί τα Δικαστήρια. Aυτό ζητούν οι εργαζόμενοι του του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) και η ΕΣΗΕΑ στηρίζει το δίκαιο αίτημά τους.
Αύριο, Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου στις 9.00 πμ, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων εκδικάζονται..
οι ανακοπές Τραπεζών, του Ελληνικού Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων κατά του πίνακα κατάταξης των απαιτήσεων τους από τον ΔΟΛ. Επιπλέον, αύριο θα συνεκδικαστούν μαζί με τις προαναφερόμενες ανακοπές και οι ανακοπές που έχουν ασκηθεί από τους εργαζόμενους, υπέρ των οποίων θα παρέμβει η ΕΣΗΕΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ ήταν εκείνοι, οι οποίοι διέσωσαν τα ιστορικά έντυπα του συγκροτήματος, όταν εκείνο κατέρρεε και ζητούμε από όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν κατά τη συζήτηση των ανακοπών, προκειμένου όλοι μαζί να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας.Από την απόφαση του δικαστηρίου διακυβεύονταιοι κόποι μιας ολόκληρης ζωής.