ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Πού είναι το μέιλ κυρία υπουργέ;

Η υπουργός παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, όπως θα έχουν διαπιστώσει εκατοντάδες δημοσιογράφοι, από τότε που έγινε τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. μέχρι και σήμερα ενημερώνει σχεδόν καθημερινά με μέιλ δηλώσεών της τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία.
Περιμέναμε λοιπόν με αγωνία χθες εκείνο το μέιλ που θα εξηγούσε το πώς έφτασε να κάνει αυτή την γκάφα η υπουργός με τη βράβευση..
της «άριστης» από τη ΝΑΣΑ. Το μέιλ όμως δεν έφτασε και εδώ δύο τινά υπάρχουν: Είτε τα βραβείο αυτού του επιχειρηματικού συμπλέγματος ιδιωτικών εταιρειών απονέμονται με τα γνωστά κριτήρια των «δικών μας παιδιών» είτε η κυρία Κεραμέως παρακολουθεί ανελλιπώς μεσημεριανάδικα και συγκινήθηκε με τα ψέματα που αράδιασε η βραβευμένη για την ιστορία της συνθετικής τραχείας (ρεπορτάζ στο σημερινό φύλλο της Εφ.Συν).
Διαφορετικά όσο κι αν έπνιξαν την είδηση τα στρατευμένα ΜΜΕ θα έσπευδε να διορθώσει το λάθος της που διαπράχτηκε μάλιστα υπό την αιγίδα του ΠτΔ!
Πολύ περισσότερο όταν η ίδια η κυρία Κεραμέως είναι εκτός από υπουργός Θρησκεύματος και υπουργός Παιδείας. Τι παράδειγμα θα δώσει στον ψυκτικό από το Περιστέρι που διαβάζει τις νύχτες για να τελειώσει το ανοιχτό πανεπιστήμιο όταν αποδεικνύει ότι ένα πέρασμα από την εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου είναι το καλύτερο εισιτήριο για την αριστεία;
Δ.Υ. / EφΣυν