ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ομάδα πειραματόζωο

Ο Παναθηναϊκός περιφέρει τη θλίψη του από αγωνιστική σε αγωνιστική: Λαμία, ΟΑΚΑ και το βράδυ αυτής της Κυριακής Χαριλάου! Ανυπόφορα κακός! Άθλια αντιποδοσφαιρικός! Ασύλληπτα θλιβερός για το μέγεθος του ονόματός του! Δεν είναι που χάνει, είναι που δεν βλέπεται. Την προηγούμενη αγωνιστική τον πάτησε σαν πινέζα μέσα στην Αθήνα ο ΟΦΗ (3-1)· την τρίτη.. Κυριακή του πρωταθλήματος τον ποδοπάτησε σαν σταφύλι ο Άρης στη Θεσσαλονίκη (4-0).
Όποιος θέλει ξυλεύεται το ξόανο. Σκόραρε εναντίον του ένας (καλός κατά τα άλλα) παίκτης που έχει υπαρξιακό πρόβλημα με το γκολ –ο Φετφατζίδης– και μάλιστα το πέτυχε με κεφαλιά για πρώτη φορά στην καριέρα του! Τόλμησε να επιτεθεί μια φορά στο πρώτο ημίχρονο και στην αντεπίθεση, μετά από δευτερόλεπτα, έφαγε το 2-Ο. Σκοράρει για πρώτη φορά στην περίοδο ο Ιντέγιε, ο παίκτης που αποτελούσε το μεγάλο άγχος όλων των Αρειανών για το ποτέ θα συναντηθεί με τα δίχτυα.
Ομάδα σκιών με πράσινα. Πληγωμένη ανεπανόρθωτα. Εγκαταλελειμμένη κι αβοήθητη. Απ' όλους. Και περισσότερο από τον απέχοντα μεγαλομέτοχό της. Ένα πειραματόζωο για το πώς ανανανήπτει μια μεγάλη ομάδα χωρίς λεφτά, χωρίς ποιοτικούς παίκτες, χωρίς ουσιαστική διοίκηση, χωρίς πραγματική αγάπη, χωρίς πρόθεση κανενός να τη σώσει.
- από το harddog