ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Θα δει ο Τσίπρας την ταινία του Γαβρά;

Μέχρι και ερώτηση… κινηματογραφικού περιεχομένου δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην μαραθώνια συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.
Ερωτηθείς για την ταινία «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» του Κώστα Γαβρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, άφησε αιχμές για τον πρώην υπουργό Οικονομικών..

«Βεβαίως και θα τη δω την ταινία, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες. Γνωρίζουμε τι θα δούμε στην ταινία όσοι έχουμε διαβάσει το βιβλίο. To βιβλίο Βαρουφάκη αναφέρεται σε κρίσιμα γεγονότα με εγωκεντρική προσέγγιση. 30% όσων παρουσιάζει είναι πραγματικά γεγονότα, 30% η δική του στρεβλή προσέγγιση σε αυτά και 30% μυθοπλασία» είπε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας.
Κληθείς να σχολιάσει, ακόμη, τις χθεσινές δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύτηκε λέγοντας «δεν ήξερα ότι οι υπουργοί αίρουν την εμπιστοσύνη τους στον πρωθυπουργό. Θα το λάβω στο βαρά υπόψη μου, γιατί μπορεί να ξαναγίνω πρωθυπουργός».
- από efsyn.gr