ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Με τους εργαζόμενους του ΑΠΕ ο Παλλήκαρης

Τα γραφεία του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων επισκέφθηκε χθες ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για Θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να παρουσιάσει στους εργαζομένους τον νέο πρόεδρο και γενικό διευθυντή του Πρακτορείου, Ευτύχη Παλλήκαρη. Ο κ. Πέτσας, αφού ευχαρίστησε..
τον απερχόμενο πρόεδρο και γενικό διευθυντή του Πρακτορείου, Μιχάλη Ψύλο, ανέφερε: «Σκοπός είναι να πάμε ακόμη καλύτερα τα επόμενα χρόνια με την ηγεσία του Ευτύχη Παλλήκαρη. Ελπίζω να έχει τη μέγιστη δυνατή βοήθεια από εσάς για να πετύχετε τους στόχους ατομικούς και συλλογικούς».
Στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων των εργαζομένων του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Πρακτορείου, Ευτύχης Παλλήκαρης.
«Έχει γίνει μία καλή δουλειά και μαζί σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Νομίζω ότι η ομάδα αυτή έχει φοβερές δυνατότητες, και αυτές θέλω να αξιοποιήσουμε. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για να πάει η δουλειά καλύτερα. Η πόρτα είναι ανοιχτή, μπορούμε να συνεννοούμαστε για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά κυρίως για τις δυνατότητες που μπορούμε να αποκτήσουμε», τόνισε ο κ. Παλλήκαρης.
Τους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ ευχαρίστησε ο απερχόμενος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Πρακτορείου, Μιχάλης Ψύλος, για τη συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια. «Θα ήθελα τον καινούριο διευθυντή να τον έχετε ως κόρη οφθαλμού, γιατί πραγματικά είναι ένας συνάδελφος που όχι μόνο αξίζει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσει το Πρακτορείο ακόμα ψηλότερα», επισήμανε ο κ. Ψύλος.
Τέλος, η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ματίνα Μπάλτα, αφού καλωσόρισε τον νέο διευθυντή δήλωσε: «Όλοι θα συνεργαστούμε για το καλύτερο δυνατό του Πρακτορείου».
- πηγή: newpost