ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Τον γύρο του κόσμου κάνει η αμήχανη απολογία Μητσοτάκη


Θέμα στα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων, έγινε η αμήχανη απολογία του πρωθυπουργού προκειμένου να πείσει ότι δεν γνώριζε τίποτα και πως δεν έχει καμία ευθύνη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων.
Δημοσίευμα του Reuters κυκλοφορεί με τίτλο «Ο Έλληνας πρωθυπουργός λέει προς το έθνος ότι αγνοούσε τις τηλεφωνικές υποκλοπές αρχηγού του κόμματος της αντιπολίτευσης
», ενώ το ρεπορτάζ του Associated Press επικαλούμενο τη φράση του πρωθυπουργού περί άγνοιας σημειώνει στον τίτλο του: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός “αγνοεί” τις υποκλοπές διακεκριμένου πολιτικού».«Η παρακολούθηση αρχηγού της αντιπολίτευσης ήταν νόμιμη αλλά λάθος, παραδέχεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», τιτλοφορεί δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου Anadolu.
Παράλληλα, η είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από το ABC News και τον Independent, ωστόσο και τα δύο δημοσιεύματα αποτελούν αναδημοσίευση του Associated Press. Αναδημοσίευση του Associated Press έκανε και το lebanon-express.com.