ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Θρήνος! Τζήμερος και Κρανιδιώτης έδιωξαν τον Μπογδάνο



Δε χωρίζουν όμως έτσι οι καρδιές…» - Τι θα απογίνει η Λατινοπούλου;

Με κοινή τους ανακοίνωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν την αποπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από το κόμμα "Εθνική Δημιουργία". Τον κατηγορούν, μεταξύ άλλων, για προσωπική στρατηγική, αλαζονικό χαρακτήρα και αμετροεπή συμπεριφορά. Κι όλα αυτά ενώ μόλις χθες επισημοποιήθηκε η προσχώρηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην «Εθνική Συμμαχία» και μάλιστα στη θέση της αντιπροέδρου του κόμματος...
Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:
«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπογδάνος διαφώνησε με τις επιθέσεις Κρανιδιώτη στον Νίκο Ανδρουλάκη και απαίτησε να κατέβουν οι σχετικές αναρτήσεις που άφηναν «απαράδεκτα υπονοούμενα και προσωπικούς χαρακτηρισμούς».
Στις 18 Μαίου 2022 οι Θάνος Τζήμερος, Φαήλος Κρανιδιώτης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχαν παρουσιάσει την δημιουργία του νέου κόμματος «Εθνική Δημιουργία», με την αναφορά ότι πρόκειται για ένα «κανονικό δεξιό κόμμα», με αστικό, ευρωατλαντικό προσανατολισμό, που απευθύνεται σε όλους τους «φιλελεύθερους πατριώτες».