ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Τηλεφωνήματα Μητσοτάκη στους διευθυντές των καναλιών


Τηλεφωνήματα στους διευθυντές των τηλεοπτικών καναλιών πληροφορούμαστε πως έκανε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός- κάτι που συνηθίζει στα μεγάλα (και στα… μικρότερα) γεγονότα. Ένα… πουλάκι μας είπε πως επέμενε πως ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτε για τη… «νόμιμη»(!) παρακολούθηση (από την ΕΥΠ παρακαλώ) του Νίκου Ανδρουλάκη και αμέσως όταν το πληροφορήθηκε ζήτησε τις παραιτήσεις των αρμοδίων (του στενότερου συνεργάτη και ανιψιού του Γρηγόρη Δημητριάδη και του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντος.
 «Θέλω να με πιστέψε τε, δεν γνώριζα απολύτως τίποτα», είπε ο πρωθυπουργός- σε μια χώρα όπου έως τώρα δεν γινόταν τίποτα χωρίς …εντολή Μητσοτάκη!
Τι άλλο μας πληροφορεί το… πουλάκι; Πως ο πρωθυπουργός ήταν κατηγορηματικός πως δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές! «Το έλεγε λες και ήθελε να το… πιστέψει» σχολίασε το ίδιο πουλάκι, που αποδείχτηκε… λαλίστατο!
Β. Σκ. / ieidiseis