ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Ανδρουλάκης: Κύριε Μητσοτάκη, εσείς με παρακολουθούσατε παράνομα


«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους υπουργούς, που ισχυρίζονται ότι δεν συνεργάζομαι και δηλώνουν ταυτόχρονα ότι μπορεί να έχει καταστραφεί ο φάκελος της παρακολούθησής μου
», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., Nίκος Ανδρουλάκης ο οποίος τόνισε ότι είναι τα ίδια πρόσωπα που παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.
Και με σαφή και άμεση επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί για «οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης», σημειώνει:
«Κύριε Μητσοτάκη, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
»Εσείς με παρακολουθούσατε παράνομα με την ΕΥΠ.
»Εσείς καθυστερείτε την έρευνα για το κατασκοπευτικό “υπερόπλο” Predator στην Ελλάδα, με το οποίο έγινε απόπειρα παγίδευσης μου και θύμα του έπεσε ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης. Ως τώρα δεν έχει ελεγχθεί η εταιρεία, που φέρεται να σχετίζεται με αυτό.
»Εσείς αποφεύγετε να απαντήσετε στη διαβολική σύμπτωση πως ελάχιστες ημέρες αφού ξεκίνησε η παρακολούθηση της ΕΥΠ, έγινε η επίθεση σε βάρος μου με το Predator.
»Εσείς αποφεύγετε να δημοσιοποιήσετε ποιος είναι ο σοβαρός λόγος που με καθιστούσε εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο “εθνικό κίνδυνο” . Άραγε γιατί δεν ήμουν τα προηγούμενα 7 χρόνια ως Ευρωβουλευτής και πως αυτός ο “εθνικός κίνδυνος” ξεκινά με την υποψηφιότητα μου και παύει να υφίσταται λίγες μέρες μετά την εκλογή μου στην Προεδρία του Κινήματος;
»Όλα αυτά είναι μία σατανική σύμπτωση ή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πολιτικής εξόντωσης;»

Επίσης, λίγη ώρα αφότου ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, είπε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ενημερωθεί για τους λόγους παρακολούθησής του, ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί «ενημέρωση “στο αυτί”» και ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί «“απώλεια” ή αλλοίωση στοιχείων».
Και ζητά «να διαβιβαστεί αμέσως το σύνολο του φακέλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και να ενημερωθούν με τον πιο επίσημο τρόπο η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τους λόγους της παράνομης και αντισυνταγματικής παρακολούθησής μου από την ΕΥΠ».