ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Aλλαγές ευρείας κλίμακας στον ΣΚΑΪ - Νέα αποχώρηση δημοσιογράφου


Μια ακόμη αποχώρηση δημοσιογράφου σημειώθηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ καθώς συνεχίζονται οι ευρείας κλίμακας αλλαγές στο κανάλι, σε επίπεδο προσώπων. Μέσω των social media ο Απόστολος Μαγγηριάδης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι του Νέου Φαλήρου, έπειτα από 6 χρόνια με «ξενύχτια, εντάσεις, τριβή, αλλά και αισθήματα ικανοποίησης». Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος «ανηφορίζει» προς το Ραδιομέγαρο, για να ενταχθεί στο δυναμικό της ΕΡΤ. 
Ο Απόστολος Μαγγηριάδης  έγραψε σχετικά στα social media:
"Σήμερα παρουσίασα για τελευταία φορά το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ κι ολοκληρώθηκε έτσι ένα επαγγελματικό ταξίδι έξι χρόνων. Ήταν έντονα, δημιουργικά και πολύ παραγωγικά. Νιώθω ευγνώμων για τις ευκαιρίες που δόθηκαν και για τις σχέσεις που χτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Η δουλειά στην τηλεόραση είναι απαιτητική, έχει ξενύχτια, εντάσεις, τριβή, αλλά και αισθήματα ικανοποίησης όταν μια ομάδα πετυχαίνει πολλά με περιορισμένα μέσα. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους συναδέλφους. Goodnight and Goodluck".