ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Νεύρα, πολλά νεύρα... Τα βρόντηξε ο Πορτοσάλτε, αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή του ΣΚΑΪ


Έξαλλος αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε, μετά από έντονο διάλογο που είχε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι. Η ένταση προκλήθηκε όταν ο Γ. Καραμέρος, μετά
 από μία συζήτηση που είχαν μεταξύ τους νωρίτερα οι παρουσιαστές, αναφέρθηκε στο σύνθημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» που ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας:
«Πάντως βαρβαρότητα είναι να πληρώνεις τη ρήτρα αναπροσαρμογής 2-3 χιλιάρικα, να πεθαίνεις εκτός ΜΕΘ, να βλέπεις νεοναζί Αζόφ μέσα στη Βουλή, αυτά είναι βαρβαρότητα».
Ο Άρης Πορτοσάλτε εκνευρίστηκε από την αναφορά στον μαχητή του Τάγματος Αζόφ και είπε:
«Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Καραμέρο να τον διακόπτει. 
«Δεν κάνουμε διάλογο έτσι. Τώρα θα μιλήσω εγώ!» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.
«Σας ακούω με προσοχή» σχολίασε ο Γιώργος Καραμέρος.
«Για να ακουγόμαστε όλοι…» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Καραμέρο να σχολιάζει ότι επειδή είναι μακριά από το στούντιο υπάρχει μια παραπάνω δυσκολία.
«Αυτή η πρόφαση με τις δυσκολίες… Ας έρθει στη έρθει στη μέση της πίστας εδώ στο στούντιο να τον ακούμε» ειρωνεύτηκε ο Πορτοσάλτε απευθυνόμενος σε Αναστασοπούλου και Οικονόμου.
«Επειδή είναι πρόφαση, τεχνικά είμαστε ίσοι και οι δύο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μπορώ να πάω στην θέση του. Το πιο μακριά είναι στην απέναντι αίθουσα» συνέχισε.
«Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί» αστειεύτηκε ο Γιώργος Καραμέρος. 
«Παιδιά με συγχωρείτε εγώ υπό αυτούς τους όρους δεν μπορώ» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, σηκώθηκε έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το στούντιο, με τον Δημήτρη Οικονόμου να μην καταλαβαίνει την υπερβολική αντίδραση του δημοσιογράφου και να σχολιάζει ότι «δεν έγινε και τίποτα…»