ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Αρχές Μαΐου στα περίπτερα η εφημερίδα του Διονύση Παναγιωτάκη


Πέρα από την κινητικότητα και τη φημολογία για τις αγοραπωλησίες τηλεοπτικών σταθμών τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, υπάρχει και η έκδοση εφημερίδων. Σχετικά με το τελευταίο είναι σχεδόν έτοιμη και η εφημερίδα που έχει ετοιμάσει το αφεντικό του Action24. Μάλιστα, σύμφωνα με το powergame, o Διονύσης Παναγιωτάκης έχει καταλήξει και στην μέρα έκδοσης, που εκτός απροόπτου θα είναι η 6η Μαΐου.
***
Διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Δ. Παναγιωτάκη θα είναι ο Γιάννης Πολίτης, έχοντας ως διευθυντή σύνταξης τον Γιώργο Ντουδεσκέα. Σε ρόλο συμβούλων έκδοσης θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Χρήστος Μπάρλας και Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος, εκτός των άλλων, θα έχει και την ευθύνη των συνεντεύξεων
***
Το «1-2-Χ», η δεύτερη σε αρχαιότητα εφημερίδα προγνωστικών μετά από το Προγνωσπόρ (το οποίο είχε κυκλοφορήσει τη 10ετία του ’60), περνάει στις εκδόσεις Φιλιππάκη. Η πληροφορία που δημοσίευσε το μπλογκ τού Harddog για άμεσες εξελίξεις στον χώρο τού αθλητικού Τύπου, «του ευρύτερου και όχι μόνο του ημερήσιου», επαληθεύτηκε.
***
Οι διαχειριστές ενημερωτικού σάιτ, το οποίο βγήκε στον διαδικτυακό αέρα τις παραμονές των εκλογών του 2019, σκέφτονται λέει σοβαρά να προχωρήσουν στην έκδοση ημερήσιας εφημερίδας, που θα κινείται στον χώρο της κεντροδεξιάς.