ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

"Μεταξύ των μοχθηρών Αμερικανών και του τρομερού Βλαδίμηρου"


«Αλλάζει χέρια το τηλεοπτικό κανάλι Open; Την απάντηση την έχει μόνο ο Ιβάν Σαββίδης. Ο οποίος δεν νιώθει να απειλείται από κάτι στην Ελλάδα, πλην μιας πιθανής παράνοιας των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας για το γεγονός ότι ένα κανάλι πρώην βουλευτή του κόμματος του Πούτιν δεν παίζει 100% Βλαδίμηρο». Αυτά γράφει η στήλη Black Box στo Liberal του Θανάση Μαυρίδη και συμπληρώνει:
«Για να μην αδικούμε τον Ιβάν, δεν θα ήθελε κάποιος να βρεθεί στην θέση του. Μεταξύ των μοχθηρών Αμερικανών και του τρομερού και φοβερού Βλαδίμηρου. Άντε να ισορροπήσει κανείς ξυπόλητος πάνω σε ένα σχοινί πασαλειμμένο με βούτυρο και από κάτω να τον περιμένουν κροκόδειλοι με ανοικτό το στόμα».
Την ίδια ώρα η εφημερίδα “Τα Νέα” κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο “Ο Ιβαν ευεργετεί ρωσόφωνους αυτονομιστές”. 
Συγκεκριμένα η εφημερίδα, που επικαλείται βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρει ότι “Ο ηγέτης των αυτονομιστών στο Ντονμπας ευχαριστεί ονομαστικά τον Ιβαν Σαββιδη Ιγνατίεβιτς και την Ομοσπονδία των Ελλήνων της Ρωσίας για τη δωρεά 20 αυτοκινήτων μεταφοράς προσωπικού και 14 ηλεκτρογεννητριών”.