ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Φεύγει ο (επιτυχημένος) Νίκος Ξυδάκης;


Σε μία από τις καλύτερες φάσεις του βρίσκεται ο ραδιοσταθμός «105.5 Στο Κόκκινο». Αναφερόμαστε στα ραδιοφωνικά βέβαια γιατί στα οικονομικά, στα ιδιοκτησιακά, υπάρχουν διάφορα προβλήματα (όπως σε όλα τα ΜΜΕ του του ΣΥΡΙΖΑ) - μάλιστα σήμερα Τρίτη είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία τους.
Ραδιοφωνικά όμως, όπως γράφει το e-tetradio, ο σταθμός είναι ανεβασμένος. Σκεφτείτε ότι είναι το μόνο ενημερωτικό ραδιόφωνο της Αττικής που γνώρισε άνοδο πέρυσι. Πλησιάζει το 3% και έχει αρχίσει να διεκδικεί την τρίτη θέση στα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα, ξεπερνώντας σε κάποιες εβδομάδες τα Παραπολιτικά 90.1. Τον βοηθάει και η συγκυρία τώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται σε πτωτική πορεία.
Διευθυντής του σταθμού τα τελευταία χρόνια είναι ο Νίκος Ξυδάκης και του πιστώνεται, αν μην τι άλλο, η καλή πορεία του ραδιοσταθμού. Με κάποιες, ραδιοφωνικού τύπου, παρεμβάσεις ο 105.5 Στο Κόκκινο θα ανέβει κι άλλο. Όχι βέβαια παρεμβάσεις απολύσεων ή περικοπών όπως σκέφτονται στα ανώτερα οικονομικά κλιμάκια της εταιρίας που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ήταν και τόσο έξυπνο από τη μεριά τους να τα διαλύσουν όλα τώρα που τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Στοιχειώδες.