ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ο Φώτης Νάκος διευθυντής σύνταξης στον όμιλο της Opinionpost


Στο δυναμικό της OPINIONPOST εντάσσεται από σήμερα ο δημοσιογράφος Φώτης Νάκος, ο οποίος αναλαμβάνει την Διεύθυνση Σύνταξης και περιεχομένου του ομίλου. Σε μία συνεχή προσπάθεια ενίσχυσης και ανάπτυξης, το Dnews (Dikaiologitika.gr) και το News4health.gr καλωσορίζουν έναν φίλο και συνάδελφο που θα αναλάβει τον συντονισμό της δημοσιογραφικής ομάδας και την δικτύωση των μέσων με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς περιεχομένου αλλά και την επερχόμενη διεύρυνση της εταιρίας.
H OPINIONPOST συνεχίζει στον δρόμο της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας που καθιέρωσαν το Dnews στην πρώτη θέση της ετήσιας έρευνας του Reuters και του Oxford University για τις επιδόσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε όλο τον κόσμο.
Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν νέες συνεργασίες πάντα στο πεδίο της έγκυρης ενημέρωσης με έμφαση στην περιφέρεια.
Ο Φώτης Νάκος έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης στην 24Μedia και στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ και από το 2010 ειδικεύεται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία.