ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Στη Brainfood Media η εμπορική εκπροσώπηση του epixeiro


Την εμπορική εκπροσώπηση του μεγαλύτερου επιχειρηματικού portal στην Ελλάδα αναλαμβάνει η Brainfood Media, εντάσσοντας το epixeiro.gr στο δίκτυο της. Το epixeiro.gr αποτελεί το κορυφαίο εργαλείο στα χέρια κάθε ανθρώπου που είναι ενεργός στην επιχειρηματική σκηνή, τόσο της Ελλάδας όσο και διεθνώς. Ένας ιστότοπος που εμπνέει και κινητοποιεί, μια ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών, γνώσεων και ιδεών, για νέους και μεστούς επιχειρηματίες, για ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών, ιδιώτες και φοιτητές.
Με ψυχραιμία, αξιοπιστία, ταχύτητα και προσοχή, μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τις επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, τις startups, την αγορά εργασίας, την οικονομία, τις νέες τεχνολογίες, την επιστήμη και την κοινωνία, με ρεπορτάζ, αποκλειστικές πληροφορίες, έρευνες και δεδομένα.
Με άρθρα γνώμης, αναλύσεις και πλούσια αφιερώματα από τους ειδικούς του εκάστοτε τομέα του επιχειρείν, η αρθρογραφία αποτελεί ένα από τα σημεία που ξεχωρίζουν στο epixeiro.gr. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματικών και τομέων, η αρθρογραφία εμπλουτίζεται καθημερινά, με θέματα γύρω από τις επιχειρήσεις, την καριέρα, την ηγεσία, το marketing, τις πωλήσεις, το coaching, την τεχνολογία, τις χρηματοδοτήσεις κ.ά.
Το epixeiro.gr επισκέπτονται 350.000 μοναδικοί επισκέπτες τον μήνα, ενώ διαθέτει πάνω από 170.000 συνολικά followers στα social media.