ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Απογοητευμένος ο Πορτοσάλτε...


Η κατάρρευση του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη αλλά και το φιάσκο των παραχωρησιούχων που έχουν αναλάβει κρίσιμες υποδομές της χώρας όπως το σιδηροδρομικό δίκτυο και την Αττική Οδό, προκάλεσαν απογοήτευση και θλίψη στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ  Άρη Πορτοσάλτε.
Ο Πορτοσάλτε μετά το φιάσκο με την κακοκαιρία δεν μπορεί να πιστέψει πώς η κυβέρνηση των «αρίστων» τα έκανε μπάχαλο και δεν πήρε το μάθημά της από την περσινή κακοκαιρία.
Όπως φαίνεται και από το tweet που έκανε, ο Άρης Πορτοσάλτε συνειδητοποίησε πως οι ιδιωτικοποιήσεις, η μεγάλη αγάπη της κυβέρνησης, αποδείχτηκαν τελικά σε μια κρίσιμη στιγμή φούσκα που έσκασε και μάλιστα τριπλή, σε Αττική Οδό, Προαστιακό αλλά και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Εγραψε ο δημοσιογράφος στο twitter:
«Κρίμα, τόσο ο ιδιωτικός Προαστιακός, όσο κ η ιδιωτική Αττική Οδός «σκοτεινιάζουν» την αντίληψη για τον ιδιωτικό τομέα. Άντε, τώρα, να μιλάμε για ΣΔΙΤ! Τελικά, με το ρεύμα, τους Δήμους, τα κλαδιά κ τα καλώδια, από το περυσινό πάθημα έμεινε κάτι σαν μάθημα; Δυστυχώς..».